Se dezoseaza carnea de pui, se indeparteaza pielea si se taie in bucatele. Se bat ouale si se adauga sare, boia iute si piper. Cascavalul se da prin r
Se dezoseaza carnea de pui, se indeparteaza pielea si se taie in bucatele. Se bat ouale si se adauga sare, boia iute si piper. Cascavalul se da prin razatoare si se adauga trei linguri de pesmet. Se dau bucatile de pui prin faina, oul batut si cascavalul amestecat cu pesmet si se atasa intr-o tava cu ulei. Se introduce tava la cuptor, la foc moderat, pana se patrunde carnea.
Intre timp, te pregateste sosul. Se amesteca pasta de tomate cu sosul de soia si zeama de lamaie. Se adauga zahar, boia iute, piper si rozmarinul tocat marunt. Se curata usturoiul, se piseaza si se adauga in sos.
Se serveste puiul fierbinte cu garnitura de cartofi natur si cu sosul picant.
Alte retete pui recomandate
Piept pui cu ciuperci
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa