Pui in sos cu legume

Pentru acest fel de mancare aveti nevoie de piept de pui, unt, ardei, ciuperci, ceapa, suc de rosii, frunze de busuioc si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui
  • 50 gr unt
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 500 gr ciuperci
  • 2-3 cepe
  • 200 gr suc de rosii
  • 4-5 frunze de busuioc

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie fasii si se prajesc 10-15 minute pe gratarul incins. Separat, se taie ciupercile feliute subtiri, ceapa solzisori si se calesc in uleiul de masline. Se condimenteaza cu sare, piper si putina boia, iar la sfarsit se adauga sucul de rosii si ardeiul gras verde, taiat marunt. Se mai lasa putin pe foc, apoi se amesteca impreuna cu pieptul de pui taiat bucatele si se orneaza cu frunze de busuioc.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete culinare:

Iahnie de fasole

Mancare de mazare

Tocanita de pui

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii