Intr-un vas jena se pun fasiile de slanina afumata, peste ele se pun bucatile de carne de pui si se sareza. Se amesteca pasta de tomate cu piper, zeam
Intr-un vas jena se pun fasiile de slanina afumata, peste ele se pun bucatile de carne de pui si se sareza. Se amesteca pasta de tomate cu piper, zeama de lamaie, mustar si se toarna peste carnea de pui. Se acopera cu fasii de slanina, se toarna un pic de apa si se pun la fiert, iar, apoi se prajesc pana se rumenesc. Inainte de servire se toarna smantana si se fierbe.
Alte retete carne
recomandate
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
Dovlecei umpluti
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Motanel. El spune in descriere ca reteta originala nu are in compozitie carnati si...
Taci si inghite ardelenescGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa