Apa se pune pe foc si cand incepe sa clocoteasca se adauga carnea taiata in bucati potrivite si se lasa sa fiarba pana ce aceasta se face. Se scoate
Apa se pune pe foc si cand incepe sa clocoteasca se adauga carnea taiata in bucati potrivite si se lasa sa fiarba pana ce aceasta se face.
Se scoate carnea deoparte, dar se pastreaza si apa in care a fiert.
Intr-o tigaie se infierbanta uleiul si se calesc bine legumele taiate cubulete. Se toarna apoi apa de la carne si se lasa sa fiarba pana se face morcovul.
Se adauga ciocolata, untul de arahide, susanul, sarea, toate condimentele si carnea de pui
Pofta buna!
Reteta Pui in sos picant de ciocolata a fost propusa de CristinaK pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Pui cu ananas,
Mincare chinezeasca cu pui, orez si ciuperci,
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa