Puii curatati si spalati se taie bucati mari si se pun in uleiul incins cu ceapa taiata felii subtiri; se acopera vasul si se lasa sa fiarba inabusit.
Puii curatati si spalati se taie bucati mari si se pun in uleiul incins cu ceapa taiata felii subtiri; se acopera vasul si se lasa sa fiarba inabusit. Cind carnea este aproape fiarta, se adauga rosiile curatate de coaja si taiate felii. Dupa ce fierb si rosiile, se pune usturoiul pisat si se mai fierbe 5 minute. Se scot apoi bucatile de carne pe un platou si se strecoara sosul care se toarna peste pui in momentul servirii.
Se serveste cu legume asortate sau cu mamaliguta
Placinta americana cu mere, cu un blat fraged facut cu unt, o umplutura de mere dulci si aromate cu scortisoara si un topping...
Desert american apple piePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura