Pui italian

Carnea se taie ca pentru snitele si se bate foarte subtire. Ciupercile si patrunjelul se toaca marunt, iar cascavalul se rade pe razatoarea mare. Din

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr piept de pui
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • Pentru sos:
  • 100 gr smantana
  • 100 gr maioneza
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Carnea se taie ca pentru snitele si se bate foarte subtire. Ciupercile si patrunjelul se toaca marunt, iar cascavalul se rade pe razatoarea mare. Din ciuperci, cascaval si patrunjel se face o compozitie care se condimenteaza dupa gust. pe o folie de alumniu unsa cu ulei se asaza pieptul de pui bine intins, se pune compozitia si se ruleaza in forma de aluminiu. Se introduce in cuptorul incins pentru 20 de minute, intr-o tava cu putina apa. Se scoate din folie cand e gata si se pune deasupra sosul format din maioneza, smantana, usturoi, sare si piper.
Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Curcan umplut

Muschi de porc la cuptor

Placinta de dovleac

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac cu ceapa verde

M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...

Mancare de spanac cu ceapa verde
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise