Pui italian

Carnea se taie ca pentru snitele si se bate foarte subtire. Ciupercile si patrunjelul se toaca marunt, iar cascavalul se rade pe razatoarea mare. Din

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr piept de pui
  • 200 gr ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • Pentru sos:
  • 100 gr smantana
  • 100 gr maioneza
  • 1 catel de usturoi

Mod de preparare

Carnea se taie ca pentru snitele si se bate foarte subtire. Ciupercile si patrunjelul se toaca marunt, iar cascavalul se rade pe razatoarea mare. Din ciuperci, cascaval si patrunjel se face o compozitie care se condimenteaza dupa gust. pe o folie de alumniu unsa cu ulei se asaza pieptul de pui bine intins, se pune compozitia si se ruleaza in forma de aluminiu. Se introduce in cuptorul incins pentru 20 de minute, intr-o tava cu putina apa. Se scoate din folie cand e gata si se pune deasupra sosul format din maioneza, smantana, usturoi, sare si piper.
Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Curcan umplut

Muschi de porc la cuptor

Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...