Pui iute

Acest pui iute este usor de pregatit si se poate combina atat cu carne cu smantana, cat si cu orez cu legume. Pieptul de pui se taie bucati mici si se lasa o ora intr-un bait.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru
  • oregano
  • 1 ardei iute
  • zeama de la o lamaie
  • 1/2 lg zahar
  • 6 lg. ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucati mici si se lasa o ora intr-un bait facut din jumatate de cana de apa, zeama de lamaie, condimente, usturoi pisat, zahar si ardei iute. Se pune la prajit in uleiul de masline incins, timp de 5 minute, se adauga baitul si se mai lasa la fiert 30-40 minute.


Puiul iute se serveste cu cartofi natur si smantana sau orez cu legume.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa