Pui la ceaun

Se curata puiul, se trece prin flacara, se spala si se goleste. Se spala din nou, se taie bucati si se sareaza usor. Se pune astfel pregatit cu o cea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 ceasca de ulei
  • usturoi
  • sare
  • 1 ceasca supa de carne

Mod de preparare

Se curata puiul, se trece prin flacara, se spala si se goleste. Se spala din nou, se taie bucati si se sareaza usor. Se pune astfel pregatit cu o ceasca de ulei intr-un ceaun adanc si se prajeste la foc potrivit. Cand carnea s-a aurit usor, se adauga o ceasca mica de supa de carne, se acopera ceaunul si se continua operatia. Cand carnea se poate consuma, se scoate pe o farfurie mare, se acopera cu mujdei de usturoi si se serveste fierbinte, cu mamaliguta boiereasca.

Puiul astfel pregatit se poate servi si cu garnitura de cartofi prajiti si salata de sezon.

Alte retete care contin carne de pui:

Pilaf de pui

Tocanita de pui

Ostropel de pui cu ceapa

Musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua

Pentru musaca delicioasa de cartofi cu branza si oua se fierb cartofii in coaja si cand sint gata se curata si se taie...

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Tort cu ciocolata si zmeura

Nu a fost un tort prea insiropat, cum se mai intampla de obicei sa fac, iar dulcele de la ciocolata s-a combinat perfect cu...

Parteneri
Gustos.RO

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa

Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...

Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasa
ReteteCulinare.RO

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase