Se curata puiul, se trece prin flacara, se spala si se goleste. Se spala din nou, se taie bucati si se sareaza usor. Se pune astfel pregatit cu o cea
Se curata puiul, se trece prin flacara, se spala si se goleste. Se spala din nou, se taie bucati si se sareaza usor. Se pune astfel pregatit cu o ceasca de ulei intr-un ceaun adanc si se prajeste la foc potrivit. Cand carnea s-a aurit usor, se adauga o ceasca mica de supa de carne, se acopera ceaunul si se continua operatia. Cand carnea se poate consuma, se scoate pe o farfurie mare, se acopera cu mujdei de usturoi si se serveste fierbinte, cu mamaliguta boiereasca.
Puiul astfel pregatit se poate servi si cu garnitura de cartofi prajiti si salata de sezon.
Alte retete care contin carne de pui:
Pilaf de pui
Tocanita de pui
Ostropel de pui cu ceapa
Sunt convinsa ca toata lumea adora batoanele Snickers, dar dupa ce veti incerca prajitura ce urmeaza, sigur nu veti mai...
Desert prajitura SnickersOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj