Pui la ceaun

Se curata puiul, se trece prin flacara, se spala si se goleste. Se spala din nou, se taie bucati si se sareaza usor. Se pune astfel pregatit cu o cea

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 ceasca de ulei
  • usturoi
  • sare
  • 1 ceasca supa de carne

Mod de preparare

Se curata puiul, se trece prin flacara, se spala si se goleste. Se spala din nou, se taie bucati si se sareaza usor. Se pune astfel pregatit cu o ceasca de ulei intr-un ceaun adanc si se prajeste la foc potrivit. Cand carnea s-a aurit usor, se adauga o ceasca mica de supa de carne, se acopera ceaunul si se continua operatia. Cand carnea se poate consuma, se scoate pe o farfurie mare, se acopera cu mujdei de usturoi si se serveste fierbinte, cu mamaliguta boiereasca.

Puiul astfel pregatit se poate servi si cu garnitura de cartofi prajiti si salata de sezon.

Alte retete care contin carne de pui:

Pilaf de pui

Tocanita de pui

Ostropel de pui cu ceapa

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de iepure cu masline

De mult doream un iepure de casa!Spre surprinderea mea am gasit joi la macelarie.N-am mai stat pe ganduri si am cumparat un...

Friptura de iepure cu masline
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea