Pui la frigare

Se curata, se spala si se usuca un pui mare. Se infige apoi in frigare, se asaza deasupra jarului si se invarte. Se unge mereu cu unt si cu zeama de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • sare
  • usturoi
  • 30 gr unt
  • cartofi
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se curata, se spala si se usuca un pui mare. Se infige apoi in frigare, se asaza deasupra jarului si se invarte. Se unge mereu cu unt si cu zeama de mujdei cu sare. Se tine pe foc pana se rumeneste. Dupa ce s-a rumenit frumos iar carnea s-a fragezit se ia de pe foc si se scoate de pe frigare.


Se serveste fierbinte, cu garnitura de cartofi si cu patrunjel verde tocat.

Alte retete culinare:

Pui cu conopida si sos alb

Pipet de pui cu smantana

Pui la punga

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...