Se curata puiul, se spala, se goleste de intestine si de maruntaie si se despica in doua cu lama unui cutit ascutit. Maruntaiele se spala, se sareaza
Se curata puiul, se spala, se goleste de intestine si de maruntaie si se despica in doua cu lama unui cutit ascutit. Maruntaiele se spala, se sareaza si se frig in ulei fierbinte. Se servesc alaturi de friptura de pui cand este gata. Puiul se unge cu unt, se sareaza si se pune pe gratar. Gratarul se pune direct pe jar, se tine cateva minute pentru ca puiul sa prinda o crusta aurie dupa care se intoarce des si se lasa pana cand carnea este bine fripta. Daca friptura se face in cuptorul aragazului, se pune o oala cu apa sub gratar pentru ca grasimea sa nu se scurga in cuptor.
Se stropeste cu mujdei de usturoi si se serveste cu mamaliguta calda.
Alte retete care contin carne:
Gratar de porc cu vinete coapte
Friptura de vita la cuptor
Pui pe sticla
Sunt delicioase, parfumate, insiropate...
Cuiburi de viespi cu cocos si ciocolataIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa