Carnea se taie in bucati de aprox. 4 cm. La fel si ardeii. Ciupercile se curata si se taie in felii subtiri, iar ceapa se toaca marunt. Fiecare din ac
Carnea se taie in bucati de aprox. 4 cm. La fel si ardeii. Ciupercile se curata si se taie in felii subtiri, iar ceapa se toaca marunt. Fiecare din aceste ingrediente se prajesc in ulei, pe rand, in ordinea de mai sus, apoi se scot afara. La zeama rezultata din prajire, adaugam vinul si condimentele, apoi le fierbem. In ultimele 5 minute adaugam porumbul si frisca si le mai fierbem impreuna.
Alta reteta recomandata
Legume la cuptor
Tocanita de pui
Iahnie de fasole
Cand ai ingrediente de la tara, cum ar fi untura, iaurt, oua, mere, pui si faci o placinta grozava care se topeste in gura....
Reteta de placinta taraneasca cu mereDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata