Se ia un pui intreg. Pe sub pielita puiului se introduce usturoiul taiat felii si 2-3 feliute de slanina. Se condimenteaza si in interior si pe exteri
Se ia un pui intreg. Pe sub pielita puiului se introduce usturoiul taiat felii si 2-3 feliute de slanina. Se condimenteaza si in interior si pe exterior. Se umple o sticla de bere de 0.5 l cu apa calda pana la jumatatea sticlei. Puiul se baga pe sticla astfel incat gura sticlei sa ramana descoperita. Apoi se aseaza sticla cu puiul intr-o cratita in care se pune uleiul si se lasa la cuptor 30 de minute, pana se rumeneste.
Se serveste cu garnitura de orez cu smantana, sau cu orice alta garnitura, dupa preferinte.
O prăjitură pufoasă,aromată cu multe fructe. O reţetă foarte simplă pe care v-o recomand cu drag. Pentru că am...
Pandişpan cu afine şi vişinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura