Pui la sticla

Se ia un pui intreg. Pe sub pielita puiului se introduce usturoiul taiat felii si 2-3 feliute de slanina. Se condimenteaza si in interior si pe exteri

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui
  • usturoi
  • o bucatica de slanina
  • piper
  • sare
  • boia
  • o canita de ulei

Mod de preparare

Se ia un pui intreg. Pe sub pielita puiului se introduce usturoiul taiat felii si 2-3 feliute de slanina. Se condimenteaza si in interior si pe exterior. Se umple o sticla de bere de 0.5 l cu apa calda pana la jumatatea sticlei. Puiul se baga pe sticla astfel incat gura sticlei sa ramana descoperita. Apoi se aseaza sticla cu puiul intr-o cratita in care se pune uleiul si se lasa la cuptor 30 de minute, pana se rumeneste.
Se serveste cu garnitura de orez cu smantana, sau cu orice alta garnitura, dupa preferinte.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...