Pieptul de pui se taie fisii mai mari si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei. Se adauga o ceapa tocata, usturoiul zdrobit, ardeii taia
Pieptul de pui se taie fisii mai mari si se pune intr-o tigaie impreuna cu o lingura de ulei. Se adauga o ceapa tocata, usturoiul zdrobit, ardeii taiati felii. Se prajesc vreo 5-10 min apoi se toarna rosiile din conserva scurse si taiate marunt, 2 linguri sos pesto si maslinele fara simburi. Se lasa sa se caleasca bine.
Se servesc la cina impreuna cu sote de cartofi. Carnea de pui se poate inlocui cu file de porc si este la fel de gustoasa mincarea.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa