Pui pane

Puii curatati si spalati se taie in portii, se presara cu sare si piper si se bat usor cu ciocanul pentru snitele. Ouale se bat intr-un vas ca pentru

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • o lingura faina
  • 1 dl ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Puii curatati si spalati se taie in portii, se presara cu sare si piper si se bat usor cu ciocanul pentru snitele. Ouale se bat intr-un vas ca pentru omleta. Se ia fiecare bucata de pui, se trece prin faina, apoi prin ou si prin pesmet, dupa care se prajeste in uleiul incins, la un foc potrivit.
Se servesc cu legume asortate si salata verde

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...