Pui pane traditional

Pentru pui pane traditional puii curatati si spalati se taie in portii, se presara cu sare si piper si se bat usor cu ciocanul pentru snitele.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pui
  • 2 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura faina
  • 1 dl ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru pui pane traditional puii curatati si spalati se taie in portii, se presara cu sare si piper si se bat usor cu ciocanul pentru snitele. Ouale se bat intr-un vas ca pentru omleta. Se ia fiecare bucata de pui, se trece prin faina, apoi prin ou si prin pesmet, dupa care se prajeste in uleiul incins, la un foc potrivit.


Se servesc cu legume asortate si salata verde.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...