Puiul prajit cu ciuperci este o mancare de carne delicioasa cu costita, vin alb, masline ce se serveste cu patrunjel tocat fin pe deasupra.
Puiul prajit cu ciuperci este o mancare de carne delicioasa cu costita, vin alb, masline. Se curata, se spala si se taie carnea in opt bucati, se condimenteaza cu sare, piper, apoi se dau prin faina si se prajesc in unt, dupa care se dau deoparte. In untul care a ramas, se prajeste costita taiata marunt, se adauga doua cepe tocate fin si ciupercile, apoi se stinge cu vinul si supa de pui. Se adauga carnea de pui si se mai fierbe timp de 20 de minute; adaugam maslinele si dam, timp de douazeci de minute, la cuptor.
Puiul prajit cu ciuperci se serveste cu patrunjel tocat fin pe deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii