Pui prajit cu ciuperci

Puiul prajit cu ciuperci este o mancare de carne delicioasa cu costita, vin alb, masline ce se serveste cu patrunjel tocat fin pe deasupra.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reteta este pentru 4 portii
  • 1
  • 2 kg de pui
  • 4 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • faina
  • 100 g costita
  • 2 cepe
  • 250 g ciuperci
  • 250 ml vin alb
  • 125 ml apa
  • supa
  • 200 g masline.

Mod de preparare

Puiul prajit cu ciuperci este o mancare de carne delicioasa cu costita, vin alb, masline. Se curata, se spala si se taie carnea in opt bucati, se condimenteaza cu sare, piper, apoi se dau prin faina si se prajesc in unt, dupa care se dau deoparte. In untul care a ramas, se prajeste costita taiata marunt, se adauga doua cepe tocate fin si ciupercile, apoi se stinge cu vinul si supa de pui. Se adauga carnea de pui si se mai fierbe timp de 20 de minute; adaugam maslinele si dam, timp de douazeci de minute, la cuptor.


Puiul prajit cu ciuperci se serveste cu patrunjel tocat fin pe deasupra.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa