Pui prajit cu ciuperci

Puiul prajit cu ciuperci este o mancare de carne delicioasa cu costita, vin alb, masline ce se serveste cu patrunjel tocat fin pe deasupra.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Reteta este pentru 4 portii
  • 1
  • 2 kg de pui
  • 4 linguri de unt
  • sare
  • piper
  • faina
  • 100 g costita
  • 2 cepe
  • 250 g ciuperci
  • 250 ml vin alb
  • 125 ml apa
  • supa
  • 200 g masline.

Mod de preparare

Puiul prajit cu ciuperci este o mancare de carne delicioasa cu costita, vin alb, masline. Se curata, se spala si se taie carnea in opt bucati, se condimenteaza cu sare, piper, apoi se dau prin faina si se prajesc in unt, dupa care se dau deoparte. In untul care a ramas, se prajeste costita taiata marunt, se adauga doua cepe tocate fin si ciupercile, apoi se stinge cu vinul si supa de pui. Se adauga carnea de pui si se mai fierbe timp de 20 de minute; adaugam maslinele si dam, timp de douazeci de minute, la cuptor.


Puiul prajit cu ciuperci se serveste cu patrunjel tocat fin pe deasupra.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...