Turnati pe fundul unei tavi aproximatix 1 kg de sare. Se spala interiorul puiului se sareaza si se presara cu tarhon sau rozmarin. Se leaga picioarele
Turnati pe fundul unei tavi aproximatix 1 kg de sare. Se spala interiorul puiului se sareaza si se presara cu tarhon sau rozmarin. Se leaga picioarele si aripile pentru ca sa se pastreze mai bine forma. Pasarea se asaza in tava ‘culcata’ pe spate. Se baga la cuptorul incins si se coace pana se rumeneste bine.
Se poate servi cu cartofi copti sau salata.
Alte retete recomandate:
Mancare de mazare
Supa de galuste
Cartofi la cuptor
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase