Pui sote

Se curata puiul, se goleste de intestine si maruntaie si se spala in mai multe ape. Se taie bucati care se prajesc in ulei incins. In uleiul ramas se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 100 gr unt
  • sare
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 ceasca supa de carne
  • ulei

Mod de preparare

Se curata puiul, se goleste de intestine si maruntaie si se spala in mai multe ape. Se taie bucati care se prajesc in ulei incins. In uleiul ramas se adauga un pahar de vin alb si o ceasca de supa de carne sau de zarzavat. Se sareaza sosul, se pun bucatile de carne si maruntaiele prajite in ulei, se acopera vasul si se fierbe carnea pana cand se poate consuma.
Se serveste alaturi de legume rasol sau piure de cartofi.

Alte retete culinare:

Castraveti bulgaresti

Chiftelute

Cartofi la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...