Se curata puiul de fulgi si pene, se trece peste flacara mare, apoi se freaca usor cu malai. Se goleste de intestine si de maruntaie, se spala si se
Se curata puiul de fulgi si pene, se trece peste flacara mare, apoi se freaca usor cu malai. Se goleste de intestine si de maruntaie, se spala si se taie bucati. Se incalzeste untul pe foc, se pun bucatile de pui sa se aureasca usor impreuna cu maruntaiele. Bucatile de carne se scot pe o farfurie si se lasa cat timp se pregateste sosul. In untul ramas se adauga o cana de supa de carne, putina sare si un pahar de vin alb. Se fierbe sosul cinci minute, dupa care se adauga bucatile de carne. Se acopera oala si se lasa sa fiarba pana cand carnea se poate consuma. La sfarsit se adauga in sos patrunjel verde tocat. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii groase care se asaza pe un platou putin adancit spre interior. Se stropesc cartofii cu sosul in care s-a facut puiul, iar in mijlocul platoului se pun bucatile de carne.
Se serveste totul fierbinte.
Alte retete culinare cu carne de pui:
Aripioare de pui la cuptor
Rulada de pui
Ciorba de pui a la grec
Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.
Ghiveci cu pui la oala de lutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa