Pui spaniol cu ardei gras

Se curata si se taie ardeiul in bucati mari. Se taie ceapa si costita cubulete si se pun la calit in ulei. Se adauga ardeiul, se condimenteaza si se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr ardei
  • 1 ceapa
  • 40 gr costita
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • oregano
  • 1 pui
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingura bulion
  • 4 linguri smantana

Mod de preparare

Se curata si se taie ardeiul in bucati mari. Se taie ceapa si costita cubulete si se pun la calit in ulei. Se adauga ardeiul, se condimenteaza si se mai lasa la calut cateva minute. Separat, se freaca puiul cu sare, piper, boia si oregano si se umple cu compozitia de legume. Se asaza apoi in tava si se introduce in cuptorul fierbinte. Se lasa la copt 50 de minute. Se adauga 125 ml apa si se leaga sosul cu amidon, apoi se adauga bulionul si smantana. Cand e gata, se scoate si se asaza puiul pe un platou.


Se serveste cu sosul si ardeii cu costita.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Cartofi la cuptor Placinta de dovleac

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...