Se curata si se taie ardeiul in bucati mari. Se taie ceapa si costita cubulete si se pun la calit in ulei. Se adauga ardeiul, se condimenteaza si se
Se curata si se taie ardeiul in bucati mari. Se taie ceapa si costita cubulete si se pun la calit in ulei. Se adauga ardeiul, se condimenteaza si se mai lasa la calut cateva minute. Separat, se freaca puiul cu sare, piper, boia si oregano si se umple cu compozitia de legume. Se asaza apoi in tava si se introduce in cuptorul fierbinte. Se lasa la copt 50 de minute. Se adauga 125 ml apa si se leaga sosul cu amidon, apoi se adauga bulionul si smantana. Cand e gata, se scoate si se asaza puiul pe un platou.
Se serveste cu sosul si ardeii cu costita.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Cartofi la cuptor Placinta de dovleac
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii