Pui Tandoori

Pui Tandoori este o mancare de pulpe de pui la cuptor cu iaurt si condimente aromate. Se amesteca toate ingredientele, mai putin puiul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un iaurt simplu
  • pune pana toate pulpele au iaurt peste tot
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita scortisoara si cuisoare
  • 1/2 lingurita: ghimbir
  • usturoi
  • cayenne sau boia de ardei iute
  • 1 lingurita: curcuma (turmeric)
  • coriandru
  • chimion (cumin)
  • 2 linguri ulei
  • 1
  • 5 kg pulpe de pui
  • Optional:
  • 6 linguri de suc de lime verde
  • ardei iuti
  • proaspeti

Mod de preparare

Pui Tandoori este o mancare de pulpe de pui la cuptor cu iaurt si condimente aromate. Se amesteca toate ingredientele, mai putin puiul.
Se cresteaza pulpele de pui si se adauga amestecul de condimente. Se lasa la marinat cel putin 8 ore. Eu las de obicei 24 de ore.
Se coc la cuptor intr-o tava in care s-a pus putin ulei.


Pui Tandoori se serveste cu orez.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii