Pui tiganesc cu ardei si usturoi

Pentru pui tiganesc cu ardei si usturoi se sareaza puiul , se da prin boiaua dulce, apoi se prajeste in ulei incins. In timpul prajitului se adauga ardeii grasi.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 4-5 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • boia de ardei dulce
  • ulei
  • sare
  • marar

Mod de preparare

Pentru pui tiganesc cu ardei si usturoi se sareaza puiul , se da prin boiaua dulce, apoi se prajeste in ulei incins. In timpul prajitului se adauga ardeii grasi curatati de simburi si taiati marunt, rosiile taiate felii fara seminte si pielita, ceapa taiata bucatele si oparita, usturoiul strivit si la urma mararul


Se serveste cu garnitura de orez.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...