Pui umplut, cu alune

Puiul spalat si curatat se freaca cu putin malai. Separat, se amesteca orezul cu piperul, sarea, alunele fierte n prealabil in apa, nuca de cocos ras

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 300 gr carne tocata
  • 1 pahar alune
  • 1 pahar orez
  • 2 pahare suc de rosii
  • 5 cartofi
  • miez de nuca de cocos
  • piper
  • sare
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Puiul spalat si curatat se freaca cu putin malai. Separat, se amesteca orezul cu piperul, sarea, alunele fierte n prealabil in apa, nuca de cocos rasa si o lingura de untura. Se adauga carnea tocata si se framanta bine. Se umple puiul cu acest amestec si se coase. Se introduce la cuptor si se lasa la rumenit pe toate partile. Se adauga apoi sucul de rosii, apa si umplutura ramasa. Ceapa se impaneaza cu cuisoarele si se pune in vas, alaturi de pui. Se mai lasa putin la foc, apoi se serveste.


Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti.

Alte retete culinare:

Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana Rulada de porc

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac, cu leurda si orez

A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...

Mancare de spanac, cu leurda si orez
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca