Puiul spalat si curatat se freaca cu putin malai. Separat, se amesteca orezul cu piperul, sarea, alunele fierte n prealabil in apa, nuca de cocos ras
Puiul spalat si curatat se freaca cu putin malai. Separat, se amesteca orezul cu piperul, sarea, alunele fierte n prealabil in apa, nuca de cocos rasa si o lingura de untura. Se adauga carnea tocata si se framanta bine. Se umple puiul cu acest amestec si se coase. Se introduce la cuptor si se lasa la rumenit pe toate partile. Se adauga apoi sucul de rosii, apa si umplutura ramasa. Ceapa se impaneaza cu cuisoarele si se pune in vas, alaturi de pui. Se mai lasa putin la foc, apoi se serveste.
Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana Rulada de porc
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii