Puiul spalat si curatat se freaca cu putin malai. Separat, se amesteca orezul cu piperul, sarea, alunele fierte n prealabil in apa, nuca de cocos ras
Puiul spalat si curatat se freaca cu putin malai. Separat, se amesteca orezul cu piperul, sarea, alunele fierte n prealabil in apa, nuca de cocos rasa si o lingura de untura. Se adauga carnea tocata si se framanta bine. Se umple puiul cu acest amestec si se coase. Se introduce la cuptor si se lasa la rumenit pe toate partile. Se adauga apoi sucul de rosii, apa si umplutura ramasa. Ceapa se impaneaza cu cuisoarele si se pune in vas, alaturi de pui. Se mai lasa putin la foc, apoi se serveste.
Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana Rulada de porc
A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...
Mancare de spanac, cu leurda si orezOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj