Pui umplut, cu alune

Puiul spalat si curatat se freaca cu putin malai. Separat, se amesteca orezul cu piperul, sarea, alunele fierte n prealabil in apa, nuca de cocos ras

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 300 gr carne tocata
  • 1 pahar alune
  • 1 pahar orez
  • 2 pahare suc de rosii
  • 5 cartofi
  • miez de nuca de cocos
  • piper
  • sare
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Puiul spalat si curatat se freaca cu putin malai. Separat, se amesteca orezul cu piperul, sarea, alunele fierte n prealabil in apa, nuca de cocos rasa si o lingura de untura. Se adauga carnea tocata si se framanta bine. Se umple puiul cu acest amestec si se coase. Se introduce la cuptor si se lasa la rumenit pe toate partile. Se adauga apoi sucul de rosii, apa si umplutura ramasa. Ceapa se impaneaza cu cuisoarele si se pune in vas, alaturi de pui. Se mai lasa putin la foc, apoi se serveste.


Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti.

Alte retete culinare:

Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana Rulada de porc

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...