Pui umplut cu ciuperci

Taie marunt ciupercile curatate si inabuse-le in putin unt. Inmoaie chifla in lapte, iar cand a devenit moale strange-o putin. Amesteca chifla umeda,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 chifla
  • 1 galbenus
  • ciuperci
  • lapte
  • unt
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Taie marunt ciupercile curatate si inabuse-le in putin unt. Inmoaie chifla in lapte, iar cand a devenit moale strange-o putin. Amesteca chifla umeda, galbenusul, putin unt, ciupercile racite, sare si piper. Umple puiul cu aceasta umplutura. Stropeste-l cu putina grasime fierbinte, prajeste-l in cuptor la temperatura medie, stropind din cand in cand cu grasime (si eventual cu putina apa), pana devine auriu.
Alte retete recomandate

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...