Pui umplut cu ciuperci

Taie marunt ciupercile curatate si inabuse-le in putin unt. Inmoaie chifla in lapte, iar cand a devenit moale strange-o putin. Amesteca chifla umeda,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 chifla
  • 1 galbenus
  • ciuperci
  • lapte
  • unt
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Taie marunt ciupercile curatate si inabuse-le in putin unt. Inmoaie chifla in lapte, iar cand a devenit moale strange-o putin. Amesteca chifla umeda, galbenusul, putin unt, ciupercile racite, sare si piper. Umple puiul cu aceasta umplutura. Stropeste-l cu putina grasime fierbinte, prajeste-l in cuptor la temperatura medie, stropind din cand in cand cu grasime (si eventual cu putina apa), pana devine auriu.
Alte retete recomandate

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura trei culori

Este prajitura din caietul cu retete, era preferata sotiei mele si o facea foarte des. Am facut-o si eu dupa 15 ani. Este...

Desert prajitura trei culori
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise