Pipota, ficatul si miezul de paine muiat in apa se dau prin masina de tocat. Se amesteca compozitia rezultata cu patrunjel verde tocat marunt sau cu
Pipota, ficatul si miezul de paine muiat in apa se dau prin masina de tocat. Se amesteca compozitia rezultata cu patrunjel verde tocat marunt sau cu tarhon, cu sare, piper si cateva ciuperci. Se umple puiul, se coase si se pune intr-un vas impreuna cu zeama de carne sau apa. Vasul se acopera cu un capac si se fierbe in cuptor. Dupa aproximativ jumatate de ora se pune intr-o tigaie, pe foc, o lingurita de faina si untul, se omogenizeaza bine, se adauga smantana cu galbenusurile batute, verdeata tocata si se toarna acest sos peste pui. Se lasa sa mai fiarba iar inainte de servire se adauga in sos mustarul.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Piept de pui cu smantana
Pui cu conopida si sos alb
Placinta cu spanac si carne de pui
Merișor m-a provocat. Eu m-am documentat și am exectutat ;) Un sirop tare aromat. M-am inspirat de la Adnia ;) Simplu, de...
Sirop din flori de iasomieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa