Pui vanatoresc

Intr-un vas, pe foc, se pun 40 gr unt. cat timp untul se incinge se spala si se leaga puiul, iar apoi se pune la fiert pe foc mic. Cand apa a scazut,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 60 gr unt
  • 300 gr ciuperci
  • 8 bucati arpagic
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un vas, pe foc, se pun 40 gr unt. cat timp untul se incinge se spala si se leaga puiul, iar apoi se pune la fiert pe foc mic. Cand apa a scazut, iar puiul incepe sa se prajeasca, se adauga sare, piper si se lasa la rumenit frumos in cuptor. Ciupercile si arpagicul se fierb in unt o jumatate de ora. Dupa ce au scazut, se toarna peste pui si se mai lasa in cuptor sa fiarba impreuna inca zece minute.


Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Ciuperci la cuptor

Placinta de dovleac

Tocanita de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Coaste afumate cu varza fiarta

Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...

Coaste afumate cu varza fiarta
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca