Pe langa pulpa de berbec, pentru aceasta reteta cu carne mai aveti nevoie de slanina, untura, iar pentru marinata va trebuie vin, otet, morcov, ceapa, telina, cimbru, frunza de dafin si piper boabe.
Se alege o pulpa de berbec tanara, se curata de pielite si grasime, apoi se impaneaza cu slanina.
Se fierbe vinul cu otetul, se adauga morcovul, telina, ceapa, tocate marunt. Se pune un fir de cimbru, patrunjelul, frunza de dafin, sare si boabe de piper dupa gust. Se asaza apoi pulpa de berbec intr-o tava mare si se toarna marinata deasupra. Se acopera si se lasa la rece timp de 2 zile. In timpul acesta se intoarce pulpa cel putin odata pe zi. Cand se pune la fript, se scurge bine de marinata si se da la cuptor.
Se serveste cu garnitura de fasole boabe.
Alte mancaruri care contin carne:
Friptura de vita la cuptor
Drob de pui
Tocanita de pui
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa