Pulpa de curcan cu penne

• asezonati pulpa de curcan cu sare, piper si vidati-o cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver, impreuna cu uleiul de

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
540 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • pulpa de curcan - 1 buc
  • penne - 200 g
  • praz - 1/2 buc
  • usturoi - 3 catei
  • rozmarin - 1 crenguta
  • ulei de dovleac - 1 lingura
  • ulei de masline - 2 linguri
  • pepperoncino - 1 buc
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

• asezonati pulpa de curcan cu sare, piper si vidati-o cu ajutorul aparatului de vidare FoodSaver, impreuna cu uleiul de dovleac, prazul taiat rondele, 1 catel de usturoi si rozmarin
• incingeti apa din aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox la 74-80 de grade si lasati pulpa de curcan timp de 9 ore
• cand pulpa de curcan este aproape gata va puteti apuca de paste
• puneti 2 litri de apa la fiert, cu sare
• in momentul in care apa fierbe, adaugati pastele (fierbeti-le cu 1 minut mai putin decat scrie pe punga)
• scurgeti pastele intr-o sita, sub un jet de apa rece
• incingeti o tigaie si adaugati uleiul de masline si usturoiul zdrobit putin – atunci cand preparati paste, tineti minte ca primul ingredient pus va fi ultimul pe care-l veti simti pe papilele gustative – daca doriti ca preparatul sa fie mai picant atunci puneti ardeiul iute primul
• tocati ardeiul pepperoncino marunt, lasand semintele deoparte
• adaugati-l peste usturoi si dupa cca 10 secunde adaugati si pastele
• amestecati timp de 1 minut – serviti fierbinte! 
• scoateti pulpa de curcan din aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox si lasati-o la odihnit jumatate de ora
• optional, o puteti breza in tigaie pentru a-i oferi o culoare brun aurie
• se serveste well done.
Pofta buna!

*gatirea in SousVide Supreme depinde foarte mult de grosimea bucatii de carne, precum si de tipul carnii sau de gramaj. Timpul si temperatura difera foarte mult in functie de acesti factori esentiali.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval

ceva bun cu multe caloriiiiiiiiiiii :))))

Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii