Taiem ingredientele cubulete. Legam condimentele intr-un saculet de condimente, le punem in vinul rosu, adaugam jumatate de litru de apa si fierbem am
Taiem ingredientele cubulete. Legam condimentele intr-un saculet de condimente, le punem in vinul rosu, adaugam jumatate de litru de apa si fierbem amestecul, condimentam cu zahar, lamaie, portocala si fierbem 10 minute. Racim amestecul si il turnam peste pulpele pregatite. Punem la frigider o zi. Le presaram cu sare si piper si le prajim pe toate partile in ulei fierbinte. Adaugam legumele si le prajim 10 minute, adaugam atata amestec cat sa acopere pulpele, le acoperim cu un capac si le fierbem jumatate de ora. Dupa ce pulpele devin moi, le scoatem si le tinem la cald. Amestecam sosul cu mixerul si condimentam cu sare si piper. Taiem pielea pulpelor in patratele si le prajim pana devin crocante. Punem carnea in sos, o presaram cu patratelele de piele si o servim cu crochete de cartofi.
Alte retete recomandate:
Tocanita legume
Tocanita mazare
Tocanita ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa