Pulpa de miel cu dovlecei

1. Curatati pulpa de pielite, dezosati-o, condimentati-o cu sare si piper, presarati-o cu cimbru taiat marunt si rulati-o strans. 2. Puneti ruloul la

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel mai mare
  • 8 dovlecei
  • 1 leg. cimbru verde
  • 6 linguri ulei de masline
  • 2 linguri miere
  • 150 ml vin alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Curatati pulpa de pielite, dezosati-o, condimentati-o cu sare si piper, presarati-o cu cimbru taiat marunt si rulati-o strans.

2. Puneti ruloul la frigider pentru 15 minute, pana cand pregatiti dovleceii.

3. Spalati dovleceii, taiati-i in cubulete, stropiti-le cu zeama de lamaie si lasati-le in repaus 10 minute.

4. Ungeti o tava cu ulei, asezati in tava ruloul de carne si puneti tava la cuptor, la foc potrivit.

5. Adaugati in tava vinul si intoarceti carnea din cand in cand, ca sa se rumeneasca uniform.

6. Amestecati uleiul ramas cu mierea si cu frunze de cimbru (zdrobite in mojar)

7. Ungeti din cand in cand carnea cu acest amestec si stropiti-o cu zeama lasata in tava.

8. Cand carnea se apropie de prajirea completa, puneti in tava si cubuletele de dovlecei si lasati-le la rumenit.

9. Intoarceti din cand in cand ingredientele, pentru a se praji uniform.
Se poate servi rece sau cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca