Dupa ce e spalata si zvantata iei pulpa de miel si o crestezi cu cutitul si impanezi cu usturoi. In tava pe care o bagi la cuptor, pui pu
Dupa ce e spalata si zvantata iei pulpa de miel si o crestezi cu cutitul si impanezi cu usturoi.
In tava pe care o bagi la cuptor, pui putina apa si putin ulei.
Dai tava la cuptor, la foc potrivit. Dupa 10-15 minute, adaugi piper boabe, cimbru sau alte condimente dupa gust.
Apoi dai focul mai tare si lasi asa pana friptura e gata.
In sosul fripturii poti adauga si putin vin alb.
Alte retete de Pasti
Pasca cu branza si cacao
Ciocolata de casa
Pulpa de miel la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii