Pulpa de miel impanata, la tava

Dupa ce e spalata si zvantata iei pulpa de miel si o crestezi cu cutitul si impanezi cu usturoi. In tava pe care o bagi la cuptor, pui pu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 1 capatana de usturoi
  • 50 ml ulei
  • piper boabe
  • o mana de cimbru
  • pahar de vin alb
  • condimente pentru carne de miel

Mod de preparare

Dupa ce e spalata si zvantata iei pulpa de miel si o crestezi cu cutitul si impanezi cu usturoi.

In tava pe care o bagi la cuptor, pui putina apa si putin ulei.

Dai tava la cuptor, la foc potrivit. Dupa 10-15 minute, adaugi piper boabe, cimbru sau alte condimente dupa gust.

Apoi dai focul mai tare si lasi asa pana friptura e gata.

In sosul fripturii poti adauga si putin vin alb.
Alte retete de Pasti

Pasca cu branza si cacao

Ciocolata de casa

Pulpa de miel la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa