Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata tocata foarte marunt. Pu
Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata tocata foarte marunt. Pulpa de miel se ruleaza, se leaga cu ata si se pune intr-un vas cu ceapa, morcovul taiat bucati, untura si apa. Se acopera cu un capac vasul si se introduce in cuptorul incalzit, la foc mic. Se lasa carnea sa se friga circa o ora si jumatate.
Se serveste cu legume sote.
Alte retete:
Cartofi la cuptor Chiftele Placinta de dovleac
O prăjitură super simplă, rapidă și aromată.
Prăjitură cu brânză dulce și caiseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj