Pulpa de miel umpluta cu tocatura

Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata tocata foarte marunt. Pu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • sare
  • piper
  • 250 gr carne pentru carnati
  • patrunjel si marar verde
  • 1 ceapa
  • 1 pahar apa
  • 1 morcov
  • 50 gr untura

Mod de preparare

Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata tocata foarte marunt. Pulpa de miel se ruleaza, se leaga cu ata si se pune intr-un vas cu ceapa, morcovul taiat bucati, untura si apa. Se acopera cu un capac vasul si se introduce in cuptorul incalzit, la foc mic. Se lasa carnea sa se friga circa o ora si jumatate.


Se serveste cu legume sote.

Alte retete:

Cartofi la cuptor Chiftele Placinta de dovleac

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...