Carnea se spala, se sareaza si se taie in bucati. Se incing doua linguri de ulei si se prajesc bucatile de carne. Se adauga apoi putina apa calda si s
Carnea se spala, se sareaza si se taie in bucati. Se incing doua linguri de ulei si se prajesc bucatile de carne. Se adauga apoi putina apa calda si se lasa sa se inabuse cateva minute.
Ananasul proaspat se curata de coaja si se taie in bucati nu foarte mici. Daca se foloseste ananas din conserva, se scot bucatile din suc si se Iasa sa se scurga intr-o strecuratoare. Se amesteca bucatile de ananas cu ulei sau cu unt si se adauga un praf de sare. Se introduc Ia cuptor adaugandu-se si cateva linguri de apa si se lasa sa se inabuse.
Se pregateste un sos din doua linguri de faina amestecata cu zahar, care se Iasa la foc mic, pana cand se rumeneste. Se ia vasul de pe foc si se adauga ulei, amestecandu-se bine, si se stinge cu o cana de apa fierbinte. Se adauga pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba.
Cand fructele s-au inmuiat, se amesteca cu bucatile de carne si se adauga sosul. Se mai adauga apa sau supa de carne si se mai fierbe 10 minute.
Cand e gata, se presara patrunjel tocat marunt.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii