Pulpa de porc cu spanac

Se taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se raceste, se taie in buca

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 kg de spanac
  • 6 linguri de ulei
  • 2 cepe
  • 4 rosii mijlocii
  • 2 linguri de bulion
  • 2 linguri de faina
  • 4 catei de usturoi
  • o jumatate de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se raceste, se taie in bucati mari. Se curata ceapa, se taie solzisori si se inabusa, impreuna cu usturoiul taiat marunt, in uleiul in care a fost prajita carnea, adaugandu-se si putina apa. Rosiile se oparesc si se decojesc, iar bulionul se dilueaza cu apa. Atunci cand ceapa s-a rumenit, se adauga rosiile tocate marunt, bulionul, faina dezlegata cu putina apa, spanacul si carnea.

Se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba 30 de minute, pana cand scade. Cand este aproape gata, se adauga sucul de lamaie si se amesteca.
Alte retete mancare recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii