Pulpa de porc cu spanac

Se taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se raceste, se taie in buca

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc
  • 2 kg de spanac
  • 6 linguri de ulei
  • 2 cepe
  • 4 rosii mijlocii
  • 2 linguri de bulion
  • 2 linguri de faina
  • 4 catei de usturoi
  • o jumatate de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie carnea de porc, se sareaza si se prajeste in ulei. Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in apa clocotita si cand se raceste, se taie in bucati mari. Se curata ceapa, se taie solzisori si se inabusa, impreuna cu usturoiul taiat marunt, in uleiul in care a fost prajita carnea, adaugandu-se si putina apa. Rosiile se oparesc si se decojesc, iar bulionul se dilueaza cu apa. Atunci cand ceapa s-a rumenit, se adauga rosiile tocate marunt, bulionul, faina dezlegata cu putina apa, spanacul si carnea.

Se potriveste de sare si piper si se lasa sa fiarba 30 de minute, pana cand scade. Cand este aproape gata, se adauga sucul de lamaie si se amesteca.
Alte retete mancare recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

Frageda si aromata cum nu ai mai mancat vreodata :) Trebuie sa marturisesc ca-mi place carnea. Imi place s-o pregatesc, sa...

Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca