Pulpa de porc fiarta in aburi

Taie pulpa de porc impreuna cu piele cubulete de 4 cm. Tine-o la marinat pentru jumatate de ora in amestecul de vin alb, sos de soia si amestecul de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de porc cu piele
  • 2 linguri vin alb
  • 3 linguri sos de soia
  • 1 lingura zahar
  • jumatate lingurita amestec de 5 condimente
  • 75 g faina de orez (sau orez macinat)
  • frunzele de la 1-2 salate

Mod de preparare

Taie pulpa de porc impreuna cu piele cubulete de 4 cm. Tine-o la marinat pentru jumatate de ora in amestecul de vin alb, sos de soia si amestecul de 5 condimente. Intre timp prajeste putin orezul macinat, dupa care adauga cubuletele de carne de porc. Tapeteaza vasul cu aburi cu frunze de salata si aseaza cubuletele de carne peste ele. Fierbe-le in aburi pentru cel putin 2 ore.
Alte retete recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa