Taie pulpa de porc impreuna cu piele cubulete de 4 cm. Tine-o la marinat pentru jumatate de ora in amestecul de vin alb, sos de soia si amestecul de
Taie pulpa de porc impreuna cu piele cubulete de 4 cm. Tine-o la marinat pentru jumatate de ora in amestecul de vin alb, sos de soia si amestecul de 5 condimente. Intre timp prajeste putin orezul macinat, dupa care adauga cubuletele de carne de porc. Tapeteaza vasul cu aburi cu frunze de salata si aseaza cubuletele de carne peste ele. Fierbe-le in aburi pentru cel putin 2 ore.
Alte retete recomandate
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale". Incepem reteta de astazi cu prezentarea unor...
Ghiveci de legume cu oua romanesti si ierburi de gradinaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj