Amestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o asez in tava. Pun apa c
Amestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o asez in tava. Pun apa cat sa ajunga la jumatatea carnii apoi pun folie de al peste. Scot carnea din zeama si o las 30 min sa se racoreasca. Intre timp blendui legumele din tava si le pun inapoi in tava. Tai carnea felii si o pun in tava peste sosul rezultat din legume. Rezulta o friptura foarte suculenta si aromata, aici servita alaturi de piure si pulpa de pui.
Se serveste calda cu garnitura si salata sau muraturi. Reteta Pulpa de porc la tava a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro
Alte retete de friptura gasiti aici:
Friptura impletita,
Friptura in ulei
Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa