Pulpa de porc marinata, la gratar

Pulpa de porc marinata, fripta pe gratar, alaturi de dovlecei la gratar sau o salata de legume. O reteta de vara.

Portii
4
Timp pregatire
145 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5 felii de pulpa de porc
  • Pentru marinata:
  • 2 linguri bulion
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita cimbru
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 1 pahar bere
  • 2 linguri ulei
  • Sare si piper dupa gust
  • Se serveste cu: dovlecel la gratar sau salata de legume

Mod de preparare

Fiecare prepara marinata dupa plac, eu obisnuiesc s-o prepar astfel: intr-un castron se amesteca bulionul cu berea, uleiul, sucul de la o jumatate de lamaie, putina sare, foarte putin piper, o lingurita de cimbru si doi catei de usturoi zdrobiti. Eu folosesc bere atat la porc, cat si la pui. Puteti adauga si alte mirodenii care va plac.

Se dau feliile de carne prin sos si se lasa in acest vas cel putin 2 ore. Eu am lasat-o pe masa.

Se pregateste carnea pe gratarul electric pana se rumeneste bine.

Se serveste cu felii de dovlecel pregatit tot pe gratar sau salata de legume.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti

O reteta delicioasa de ardei umpluti :-)

Ardei umpluti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos