Pulpa de pui cu ciuperci

Se curata pulpele de piele si se tai in 2 bucati. Se curata ciupercile si se tai felii, se curata ceapa si se taie rondele. Se condimenteaza pulpele

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui
  • 2 cepe mai mari
  • 250 gr de ciuperci
  • sare
  • piper negru macinat

Mod de preparare

Se curata pulpele de piele si se tai in 2 bucati. Se curata ciupercile si se tai felii, se curata ceapa si se taie rondele.

Se condimenteaza pulpele si se pun una cate una in folie de aluminiu si se presara cu rondele de ceapa si bucati de ciuperci. Se condimenteaza si se ambaleaza. Se introduc cele 4 pachete in cuptorul preincalzit sau pe gratar. Prima parte se lasa la prajit cca 15 minute, apoi se intoarce si se mai prajeste 10 minute.
Alte retete carne recomandate

Tocanita de pui

Ciuperci umplute

Sos tartar

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)

Am revenit  la topul 50, cu  cele mai bune supe din lume, si anume supa finlandeza ce ocupa locul 10 .  Usor...

Reteta de Lohikeitto, supa finlandeza de somon (nr.10 din Top Best Soups in the World)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca