Pulpa de rata cu coaja de lime si ghimbir

• indepartati excesul de grasime de pe pulpa de rata• tocati coaja de lime marunt• asezonati pulpa de

Portii
1
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
600 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • pulpa de rata - 1 buc (300 g)
  • lime coaja de la 1 buc
  • ghimbir ras - 1 varf de cutit
  • cimbru proaspat - 1 crenguta
  • sare, piper negru - dupa gust

Mod de preparare

• indepartati excesul de grasime de pe pulpa de rata
• tocati coaja de lime marunt
• asezonati pulpa de rata cu sare, piper, ghimbir si coaja de lime 
• adaugati pulpa de rata impreuna cu crenguta de cimbru proaspat in punga speciala de vidare
• vidati-o cu aparatul de vidare Food Saver si introduceti-o in aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox incalzit in prealabil la 62 de grade
• setati timpul de 10 ore si odata ce procesul s-a incheiat, lasati-o la odihnit cca 30 de minute
• optional o puteti sota in tigaie cu putin ulei pentru a-i oferi o culoare rumen-aurie.

Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Gogoșari întregi murați

Pentru că nu v-am adus încă nicio rețetă de murături, m-am gândit ca în această toamnă să vin și eu cu câteva...

Gogoșari întregi murați
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii