Pulpa de vita la tava cu usturoi

Pentru pulpa de vita la tava cu usturoi carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie felii.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita fara os - 600 g
  • ceapa - 50 g
  • usturoi - 15 g
  • ulei - 100 ml
  • apa - 200 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru pulpa de vita la tava cu usturoi carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie felii. Carnea se sareaza si se condimenteaza cu piper, se aseaza in tava unsa cu ulei, se adauga ceapa si usturoi, se pun 200 ml apa si se introduce la cuptor. Din cand in cand se stropeste cu jiul format. Dupa frigere se raceste si se portioneaza in 10 bucati.

Pulpa de vita la tava cu usturoi se serveste calda sau rece.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii