Pulpa de vita la tava cu vin

Pentru pulpa de vita la tava cu vin carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie felii.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita fara os - 600 g
  • ceapa - 50 g
  • usturoi 15g
  • ulei - 100 ml
  • apa - 200 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru pulpa de vita la tava cu vin carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie felii. Carnea se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa impreuna cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. La final, se adauga vin. Dupa frigere, se taie in 10 felii.

Pulpa de vita la tava cu vin se serveste calda.


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mini rulada cu zmeura

Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.

Desert mini rulada cu zmeura
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa