Pulpa de vita la tava cu vin

Pentru pulpa de vita la tava cu vin carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie felii.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita fara os - 600 g
  • ceapa - 50 g
  • usturoi 15g
  • ulei - 100 ml
  • apa - 200 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru pulpa de vita la tava cu vin carnea se curata si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie felii. Carnea se aseaza intr-o tava cu ulei si 100 ml apa impreuna cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu jiul format. La final, se adauga vin. Dupa frigere, se taie in 10 felii.

Pulpa de vita la tava cu vin se serveste calda.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa