Pulpa delicioasa de miel la cuptor

Pentru pulpa delicioasa de miel la cuptor se impaneaza pulpa de miel cu usturoi, apoi se unge cu ulei, se presara cu piper, maghiran si cimbru.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pulpa de miel
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita maghiran
  • 8 oua de prepelita
  • 1 salata verde
  • 1 morcov
  • 1 gulie
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru pulpa delicioasa de miel la cuptor se impaneaza pulpa de miel cu usturoi, apoi se unge cu ulei, se presara cu piper, maghiran si cimbru si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se pune tava in cuptorul incins si se coace pulpa la foc potrivit pana se rumeneste. Separat, se spala salata verde, se toaca si se pune intr-un castron. Se curata morcovul si gulia, se dau pe razatoarea mare, apoi se asaza in castronul de salata. Se adauga patrunjelul tocat si uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si piper. Se omogenizeaza salata si la final se adauga ouale de prepelita, taiate in sferturi.


Pulpa delicioasa de miel la cuptor se serveste taiata felii subtiri, cu salata verde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii