Pulpe de curcan imbatate

Se spala pulpele de curcan si se impung cu fasiile subtiri de slanina. Ceapa se taie rondele si se distuie in ulei. Se adauga pulpele se condimenteaza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de curcan superioare
  • 1 ceapa
  • 20 dg slanina afumata
  • sare
  • maiorana
  • 2 dl vin alb

Mod de preparare

Se spala pulpele de curcan si se impung cu fasiile subtiri de slanina. Ceapa se taie rondele si se distuie in ulei. Se adauga pulpele se condimenteaza cu sare, piper si maiorana. Se toarna peste vinul alb si se distuie pana se inmoaie.
Alte retete recomandate:

Mazare cu sos

Sos de mazare

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Rata pe varza cu prune in stil rustic

Reteta de fata este una veche,pe care o prepar mereu cand am rata .

Rata pe varza cu prune in stil rustic
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa