Pulpe de curcan umplute

Am despielitat pulpele. Am taiat "atele" si am taiat carnea in bucati mari. Am calit carnea, am scos-o pe-o farfurie, apoi am calit ceapa si ardeiul.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 pulpe de curcan
  • 5-6 fire de ceapa
  • 1/2 ardei iute
  • 1 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • patrunjel si condimente

Mod de preparare

Am despielitat pulpele.

Am taiat "atele" si am taiat carnea in bucati mari.

Am calit carnea, am scos-o pe-o farfurie, apoi am calit ceapa si ardeiul. Am amestecat totul si am lasat un picut la racit.

Am umplut apoi pielea cu amestecul si bagat 10 minute la cuptor.
Pofta buna!

Reteta Pulpe de curcan umplute a fost propusa de risuta pe forum culinar.ro

Alte retete cu carne de curcan gasiti aici:

Marinata pentru carne de curcan ,

Piept de curcan cu legume ,

Curcan cu fructe .

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...