Am despielitat pulpele. Am taiat "atele" si am taiat carnea in bucati mari. Am calit carnea, am scos-o pe-o farfurie, apoi am calit ceapa si ardeiul.
Am despielitat pulpele.
Am taiat "atele" si am taiat carnea in bucati mari.
Am calit carnea, am scos-o pe-o farfurie, apoi am calit ceapa si ardeiul. Am amestecat totul si am lasat un picut la racit.
Am umplut apoi pielea cu amestecul si bagat 10 minute la cuptor.
Pofta buna!
Reteta Pulpe de curcan umplute a fost propusa de risuta pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de curcan gasiti aici:
Marinata pentru carne de curcan ,
Piept de curcan cu legume ,
Curcan cu fructe .
O reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...
Desert prajitura de joi a OctavieiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj