Pulpe de gasca

Pulpele se condimenteaza cu sare si piper, se prajesc in putina untura incinsa. Peste ele se toarna vinul alb. Se adauga maruntaiele, morcovii taiati

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe curatate de pielita
  • Maruntaie de gasca
  • 100 g morcovi
  • 100 g radacina telina
  • 100 g praz
  • 1 ceapa rosie
  • Usturoi
  • Sare
  • piper
  • 300 ml vin alb
  • 100 ml sos de aripi spaniol
  • 250 g bostani
  • 800 g varza rosie
  • 250 g miez de nuca
  • 3 linguri miere
  • Galuste de cartofi fierte

Mod de preparare

Pulpele se condimenteaza cu sare si piper, se prajesc in putina untura incinsa. Peste ele se toarna vinul alb. Se adauga maruntaiele, morcovii taiati cubulete, telina, prazul, ceapa taiata rondele, usturoiul si se baga la cuptor. Se prajeste la foc moderat (180-200 grade Celsius).

Daca e gata, se scot pulpele din tava, si zeama ramasa se da pe strecuratoare. Se inlatura grasimea de pe suprafata se pune deoparte. Sosul ramas se fierbe cu sosul spaniol si se pastreaza cald pana la servire.
Alte retete cu carne de pasare

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de dovlecel la borcan

Pentru ca este sezonul dovleceilor, m-am gandit sa vin cu o reteta pe care o fac des in perioada aceasta. Este o salata care...

Salata de dovlecel la borcan
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni