Pulpele de pasare cu hribi si smantana este o mancare de carne si ciuperci foarte delicioasa. Se servesc cu mamaliguta calda sau piure de cartofi.
Pulpele de pasare cu hribi si smantana este o mancare de carne si ciuperci foarte delicioasa. Fierbem pulpele in apa cu sare, topim untul, punem buretii taiati julien, ceapa tocata marunt si lasam la calit pana scade apa din bureti. Adaugam doua cani de supa de la pulpe, lasam sa dea doua - trei clocote, apoi batem smantana cu faina si turnam peste hribi, adaugand foaie de dafin, usturoi si verdeata. Intr-un vas de copt tapetat cu unt, asezam pulpele, peste care turnam sosul cu hribi si dam pulpele de pui la cuptor incins timp de un sfert de ora.
Pulpele de pasare cu hribi si smantana se servesc cu mamaliguta calda sau piure de cartofi.
Este un tort senzational de bun! De ce? Pentru ca e cu ciocolata .... :P iar iubitorii de ciocolata stiu despre ce vorbesc.
Desert tort cu crema de ciocolata si romGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa