Pulpele de pasare cu hribi si smantana este o mancare de carne si ciuperci foarte delicioasa. Se servesc cu mamaliguta calda sau piure de cartofi.
Pulpele de pasare cu hribi si smantana este o mancare de carne si ciuperci foarte delicioasa. Fierbem pulpele in apa cu sare, topim untul, punem buretii taiati julien, ceapa tocata marunt si lasam la calit pana scade apa din bureti. Adaugam doua cani de supa de la pulpe, lasam sa dea doua - trei clocote, apoi batem smantana cu faina si turnam peste hribi, adaugand foaie de dafin, usturoi si verdeata. Intr-un vas de copt tapetat cu unt, asezam pulpele, peste care turnam sosul cu hribi si dam pulpele de pui la cuptor incins timp de un sfert de ora.
Pulpele de pasare cu hribi si smantana se servesc cu mamaliguta calda sau piure de cartofi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii