Pulpe de pasare cu hribi si smantana

Pulpele de pasare cu hribi si smantana este o mancare de carne si ciuperci foarte delicioasa. Se servesc cu mamaliguta calda sau piure de cartofi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe pasare
  • 1 kg hribi
  • 4 cepe
  • 200 g unt
  • 2 linguri de faina
  • 300 g smantana
  • sare
  • piper
  • delicat
  • verdeata
  • o foaie de dafin

Mod de preparare

Pulpele de pasare cu hribi si smantana este o mancare de carne si ciuperci foarte delicioasa. Fierbem pulpele in apa cu sare, topim untul, punem buretii taiati julien, ceapa tocata marunt si lasam la calit pana scade apa din bureti. Adaugam doua cani de supa de la pulpe, lasam sa dea doua - trei clocote, apoi batem smantana cu faina si turnam peste hribi, adaugand foaie de dafin, usturoi si verdeata. Intr-un vas de copt tapetat cu unt, asezam pulpele, peste care turnam sosul cu hribi si dam pulpele de pui la cuptor incins timp de un sfert de ora.


Pulpele de pasare cu hribi si smantana se servesc cu mamaliguta calda sau piure de cartofi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca

Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca