Pulpe de pui cu legume

Se indeparteaza pielea de pe pulpe , asezonam cu sare, piper, patrunjel, maiorana, apoi punem deoparte timp de o ora. Legumele curatate se taie in bu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 100 g ciuperci
  • 200 g varza de Bruxelles
  • 400 g cartofi
  • 200 g morcovi
  • 100 g napi
  • 100 g ardei verzi
  • 100 g telina
  • 50 g ceapa verde
  • 50 g margarina
  • patrunjel
  • maiorana
  • piper alb macinat
  • sare

Mod de preparare

Se indeparteaza pielea de pe pulpe , asezonam cu sare, piper, patrunjel, maiorana, apoi punem deoparte timp de o ora.

Legumele curatate se taie in bucatele mici, se sareaza, se adauga verdeata de patrunjel taiata martunt si se amesteca.

Intr-o tava unsa cu margarina se asterne un strat cu jumatate din legume, apoi se pun pulpele, se pun bucatele de margarina deasupra lor si totul se acopera cu legumele ramase.

Vasul se acopera etans, cel putin cu folie, apoi se coace in cuptorul incins mediu, pana se inmoaie carnea.
Alte retete recomandate

Tocanita de ficat

Tocanita de pui

Tocana cu legume

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...