Pulpe de pui cu legume

Se indeparteaza pielea de pe pulpe , asezonam cu sare, piper, patrunjel, maiorana, apoi punem deoparte timp de o ora. Legumele curatate se taie in bu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui
  • 100 g ciuperci
  • 200 g varza de Bruxelles
  • 400 g cartofi
  • 200 g morcovi
  • 100 g napi
  • 100 g ardei verzi
  • 100 g telina
  • 50 g ceapa verde
  • 50 g margarina
  • patrunjel
  • maiorana
  • piper alb macinat
  • sare

Mod de preparare

Se indeparteaza pielea de pe pulpe , asezonam cu sare, piper, patrunjel, maiorana, apoi punem deoparte timp de o ora.

Legumele curatate se taie in bucatele mici, se sareaza, se adauga verdeata de patrunjel taiata martunt si se amesteca.

Intr-o tava unsa cu margarina se asterne un strat cu jumatate din legume, apoi se pun pulpele, se pun bucatele de margarina deasupra lor si totul se acopera cu legumele ramase.

Vasul se acopera etans, cel putin cu folie, apoi se coace in cuptorul incins mediu, pana se inmoaie carnea.
Alte retete recomandate

Tocanita de ficat

Tocanita de pui

Tocana cu legume

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...