Se indeparteaza pielea de pe pulpe , asezonam cu sare, piper, patrunjel, maiorana, apoi punem deoparte timp de o ora. Legumele curatate se taie in bu
Se indeparteaza pielea de pe pulpe , asezonam cu sare, piper, patrunjel, maiorana, apoi punem deoparte timp de o ora.
Legumele curatate se taie in bucatele mici, se sareaza, se adauga verdeata de patrunjel taiata martunt si se amesteca.
Intr-o tava unsa cu margarina se asterne un strat cu jumatate din legume, apoi se pun pulpele, se pun bucatele de margarina deasupra lor si totul se acopera cu legumele ramase.
Vasul se acopera etans, cel putin cu folie, apoi se coace in cuptorul incins mediu, pana se inmoaie carnea.
Alte retete recomandate
Tocanita de ficat
Tocanita de pui
Tocana cu legume
Am inaugurat vasul din ceramica Crock Pot pe care l-am castigat la concursul "Mandru mi-s Bucatatas". E o minune de...
Paine cu cartofi coapta la vasul din ceramica Crock PotIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa