Pulpele se parlesc dupa care se spala si se sterg cu un servet, usturoiul se piseaza, si se amesteca cu cele 3 linguri de margarina (unt), cu delicat,
Pulpele se parlesc dupa care se spala si se sterg cu un servet,
usturoiul se piseaza, si se amesteca cu cele 3 linguri de margarina (unt), cu delicat, cimbru, busuioc, oregano sau numai cu delicat (dupa preferinta), dupa care se introduce acest amestec sub pielita,
se unge tava cu margarina (unt) se aseaza pulpele
se taie legumele julien, ciupercile, rosiile taiate cubulete si marul felii subtiri,se stoarce lamaia peste pulpe.
se acopera cu folie de aluminiu, se da la cuptor circa 50min, dupa care se da jos folia si se mai lasa sa prinda o culoare aurie.
Se servesc calde si cu o salata verde sau dupa gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa