Pulpe de pui cu pireu de morcovi

Ardeiul taiat in rondele si rosia in bucati (iarna se foloseste ghiveci) se pun intr-un vas termorezistent cu ulei. Pulpele se condimenteaza si se asa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • o ceapa alba
  • o ceapa rosie
  • 1 ardei
  • o rosie
  • o conserva cu pireu de morcovi pentru bebelusi
  • condimente pentru pui
  • putin ulei de busuioc

Mod de preparare

Ardeiul taiat in rondele si rosia in bucati (iarna se foloseste ghiveci) se pun intr-un vas termorezistent cu ulei. Pulpele se condimenteaza si se asaza in vas. Ceapa taiata felii se presara peste pulpe. Se acopera cu pireul de morcovi, iar vasul, cu folie de aluminiu. Se frig cca 45 de minute la 200°C. Cand preparatul este aproape gata, se scoate folia de pe vas, se da la o parte pireul de morcovi pentru putin timp sau se trage la marginea vasului, Pulpele se presara cu busuioc. Pireul se pune la loc, se mai fig 10 minute. Preparatul se serveste cu orez calit garnisit cu gust.
Alte retete carne recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Spanac cu carne

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel Kentang

Crochete de cartofi cu ardei gras originare din Indonesia...sunt foarte usor de preparat si sunt foarte gustoase...Merita sa...

Aperitiv crochete de cartofi -Perkedel Kentang
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca