Pentru pulpe de pui cu usturoi spălaţi şi curăţaţi puiul. Tăiaţi-l în bucăţi, dacă e cazul. Curăţaţi cartofii şi tăiaţi-i în bucăţi mărişoare.
Pentru pulpe de pui cu usturoi:
1. Spălaţi şi curăţaţi puiul. Tăiaţi-l în bucăţi, dacă e cazul.
2. Curăţaţi cartofii şi tăiaţi-i în bucăţi mărişoare. Păstraţi cartofii în apă rece pentru a preveni înnegrirea.
3. Puneţi carnea la fiert într-o oală cu apă împreună cu foile de dafin.
4. Încingeţi cuptorul la 180 de grade (foc mediu).
5. Fierbeţi carnea aproximativ 10-15 minute, spumind des. Scopul nu este de a găti propriu zis carnea ci de a elimina sângele.
6. Scoateţi carnea din apa în care a fiert.
7. Curăţaţi usturoiul şi faceţi din el un mujdei împreună cu uleiul, sare şi piper.
8. Amestecaţi mujdeiul cu boia de ardei dulce şi iute, enibahar şi chimion.
Pulpele de pui la cuptor cu cartofi şi usturoi se serveşte fierbinte, cu lipii şi salate.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii